Auto importeren

Een auto importeren kent meerdere voordelen. Zo is de keuze groter en de prijs, bij aanschaf van een nieuwe bolide, goedkoper. Verspil geen kostbare tijd en geef het traject uit handen: Koekoek Automotive verzorgt de import van uw nieuwe auto van deur tot deur.

Meer keuze, minder betalen

Koekoek Automotive vindt een droomauto voor ieder budget. Het importeren van de auto behoort tot één van de mogelijkheden, wanneer wij bemiddelen tijdens het aankoopproces. Dat heeft als voordeel dat u kunt kiezen uit een groter aanbod voor een kleinere prijs.

BPM

Het importeren van de auto uit Duitsland, België of Oostenrijk is vaak goedkoper, daar een groot deel van de BPM afgeschreven kan worden. Waar je in Nederland het volledige bedrag voor de aanschafbelasting op nieuwe auto’s neertelt, is dat bij import maar een deel. Zodoende is het eenvoudig om een luxe auto aan te schaffen voor een relatief lage prijs.

Hulp bij import

Het transport, de RDW-keuring, bpm-berekening én -aangifte, de Nederlandse kentekenplaat en de tenaamstelling: Koekoek Automotive verzorgt de import van uw auto van deur tot deur.

Contact opnemen

Interesse in één van onze diensten? Vul het contactformulier in en één van onze medewerkers zal z.s.m. contact met u opnemen.

© Copyright Koekoek Automotive | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise