Zoekopdracht auto plaatsen?

Bent u op zoek naar een specifieke auto, maar sluit onze voorraad occassions niet aan bij uw wensen? Plaats een zoekopdracht bij Koekoek Automotive!

Technische keuring

Koekoek Automotive is niet alleen expert op het gebied van in- en verkoop van auto’s, maar wij hebben tevens jarenlange ervaring als automonteur. Die technische kennis maakt ons, in combinatie met onze samenwerking met Koekoek Autoservice een uiterst geschikte partij voor de aankoopbemiddeling van uw auto. Wij weten precies waar we op moeten letten. Zo kunt u, na onze technische keuring, met een veilig gevoel de weg op.

Nieuwe en tweedehands auto’s

Of het nu gaat om een nieuwe of tweedehands auto en van luxe occasion tot basisuitvoering: met ons uitgebreide netwerk van dealers en autobedrijven in binnen- en buitenland vinden wij uw droomauto/bus voor ieder budget.

Auto importeren

Een auto importeren kent meerdere voordelen. Zo is de keuze groter en de prijs, bij aanschaf van een nieuwe bolide, in veel gevallen goedkoper. Verspil geen kostbare tijd en geef het traject uit handen: Koekoek Automotive verzorgt de import van uw nieuwe auto van deur tot deur.

Wat zit er allemaal bij in?

Aankoop keuring, transport, de RDW-keuring, bpm-berekening én -aangifte, de Nederlandse kentekenplaten, de tenaamstelling en uiteraard garantie.

Kortom bel, app of mail voor meer informatie gerust naar: 06-83809777 of info@koekoekautomotive.nl

© Copyright Koekoek Automotive | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise