Koekoek Automotive

Een nieuwe of tweedehands auto kopen of verkopen? Koekoek Automotive is dé specialist. Ons uitgebreide dealernetwerk in binnen- en buitenland maakt ons, in combinatie met onze jarenlange ervaring als automonteur én onze nauwe samenwerking met Autoservice M. Koekoek, een buitengewoon betrouwbare partner.

In- en verkoop van auto’s

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw nieuwe auto, maar sluit ons assortiment occasions niet aan? Plaats een zoekopdracht. Wij nemen binnen een dag contact met u op en u mag binnen een week resultaat verwachten.

Auto importeren

Koekoek Automotive vindt voor ieder budget een droomauto. Daarbij kijken we graag verder dan onze neus lang en ons land klein is. Mocht het aanbod in Nederland niet voldoen, dan kunnen we uw auto importeren uit Duitsland, België of Oostenrijk.

Iedere auto wordt uitvoerig gecheckt

“Door mijn ervaring als automonteur weet ik precies waar ik op moet letten bij het inkopen van een auto. Die expertise zet ik graag in voor mijn klanten. Iedere auto wordt uitvoerig gecheckt, want kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel.”

Rini Koekoek

Koekoek Automotive

We gaan voor kwaliteit

“Ik ben al ruim twintig jaar werkzaam in de autobranche, waarvan veertien jaar als ondernemer met Autoservice Maarten Koekoek en zes jaar als automonteur. Het contact met bestaande en nieuwe klanten blijft het mooiste wat er is. We gaan voor kwaliteit en we zijn pas blij als de klant blij is.”

Maarten Koekoek

Koekoek Automotive

Contact opnemen

Interesse in één van onze diensten? Vul het contactformulier in en één van onze medewerkers zal z.s.m. contact met u opnemen.

© Copyright Koekoek Automotive | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise