Aankoopbemiddeling auto

Koekoek Automotive helpt u graag op weg met de aankoopbemiddeling van uw nieuwe bolide. Het aankoopproces is tweeledig: na het plaatsen van een zoekopdracht – en het al dan niet importeren van uw auto – volgt standaard een uitgebreide aankoopkeuring.

Plaatsen zoekopdracht

Wilt u een nieuwe auto, maar heeft u geen tijd om een mooie deal te zoeken? Maak uw wensen kenbaar, plaats een zoekopdracht en vind de auto van uw dromen! Koekoek Automotive neemt al het werk uit handen en begeleidt het gehele aankooptraject. Door ons grote dealernetwerk in binnen- en buitenland garanderen wij binnen een week resultaat.

Technische keuring

Koekoek Automotive is niet alleen expert op het gebied van in- en verkoop van auto’s, maar wij hebben tevens jarenlange ervaring als automonteur. Die technische kennis maakt ons, in combinatie met onze samenwerking met Autoservice M. Koekoek, een uiterst geschikte partij voor de aankoopbemiddeling van uw auto. Wij weten precies waar we op moeten letten. Zo kunt u, na onze technische keuring, met een veilig gevoel de weg op. Zeker wanneer u de aankoop combineert met één van onze garantiepakketten!

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van onze uitlijn service? Vul het formulier in en één van onze medewerkers zal z.s.m. contact met u opnemen.

© Copyright Koekoek Automotive | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise